Servicetekniker

Boka service

Nya Linjeutrustning.se

Blåsmaskiner från Jetting uthyres

Nu hyr vi även ut blåsmaskiner för fiber

En dag på jobbet

Vi söker Linjemontörer

Team Lisab växer

Ansök om offert på fem minuter

Vår Projektcontainer är en populär och smidig projektlösning där vi paketerar ditt utrustningsbehov i en container och levererar den till önskad plats. Du slipper lägga energi på logistik plus att du undgår onödiga investeringar i utrustning som du sällan använder. Ansök om en offert för ditt kabeldragningsprojekt direkt här på linjeutrustning.se.

Container 10″

Fler väljer Linjeutrustning

Det är väldigt glädjande att fler ser fördelarna med att välja Linjeutrustning som partner. Då det är hårdare tryck på våra produkter rekommenderar vi er att höra av er till oss i god tid så vi kan säkerställa er utrustning för kommande projekt.

Ny vinsch i sortimentet

Sahlins Modell 3200 är en modern jordkabelvinsch med 2 tons dragkraft. Tack vare konstruktionen med dubbla nochhjul har man alltid tillgång till full dragkraft, 2 000 kp. Wiretrumman har automatisk linspridare. Olika möjligheter för kontroll och reglering av dragkraft och hastighet finns. Chassi med fjädrad hjulaxel, påskjutsbroms och handbroms. Reglerbara stödben och stödhjul. I det mest avancerade utförandet finns en elektronikenhet för fullständig kontroll och registrering av dragkraft, hastighet och längd. Hydraulsystem med variabel pump för fullständig och steglös reglering av dragkraft och hastighet. Besitter en luftkyld 2-cylindrig fyrtakts bensinmotor—18 hk.

Läs mer