Kontakta INOMEC lyftuthyrning (www.inomec.se)

INOMEC lyftuthyrning tar över verksamheten för uthyrning av maskiner och utrustning den 1 april 2022. Bemanning och tjänsteutbud kvarstår och utvecklas.

Se pressmeddelandet i sin helhet (PDF)

Efter ett långt och gott samarbete mellan INOMEC AB och Linjeutrustning I Sverige AB har vi tillsammans kommit överens om att överlåta hela uthyrningsverksamheten av maskiner för ledningsdragning till INOMEC.

Maskinparken består bland annat av vinschar, kabelvagnar, linvagnar och trumbockar, kabelmatare m.m. Vi har i samarbete med Sahlins Sweden AB hjälpt våra kunder på den svenska marknaden under lång tid med sina ledningsprojekt. Inkråmsaffären genomförs den 1 april 2022 och alla befintliga avtal och kunder kommer att kontaktas och överföras till INOMEC.

– Jag ser fram emot att driva Linjeutrustning vidare med ökat fokus på uthyrning av linjemontörer och tjänster samtidigt som INOMEC utvecklar uthyrningsdelen av maskiner, säger Stefan Svensson, VD, Linjeutrustning i Sverige AB.

Daniel Rikkinen kommer följa med i överlåtelsen och kommer kunna fortsätta med sin skarpa kompetens och erfarenhet fortsätta att serva befintliga och nya kunder. Daniel kommer vara stationerad på Göteborgsdepån.

Kontakt
Stefan Svensson, VD
stefan.svensson@linjeutrustning.se

Kontakt
Johan Jonasson, VD
johan@inomec.se